Dierenarts
gespecialiseerd in chiropractie en dry needling

Werkwijze

Het eerste consult

Tijdens het eerste consult begin ik met het vormen van een algemene indruk van de bouw en stand van het paard, gevolgd door beoordeling van de beweging van het paard in stap, draf en galop aan de hand en aan de longe. 
Daarna volgt het lichamelijk onderzoek waarin de bespiering en de gewrichten van het paard zorgvuldig worden onderzocht op warmte, gevoelige plekken en beweeglijkheid (van neus tot staart). 
Houdt er rekening mee dat het paard na de behandeling enkele dagen rustig aan moet doen. Hoeveel dagen is afhankelijk van de bevindingen tijdens het onderzoek. Na het onderzoek en de manuele therapie bespreken we de bevindingen, maken we samen een plan van aanpak en wordt het huiswerk besproken.


Vervolgplan
Veelal zijn de problemen niet direct met één behandeling verholpen. Aan het einde van het eerste consult gaan we samen een plan maken. We bekijken óf en hoeveel vervolgbehandelingen er nodig zijn voor het beste resultaat van de behandeling en bespreken het huiswerk. 

Na de behandeling ontvangt u een uitgebreid verslag van de bevindingen, de behandeling en het huiswerk.
Tarieven
De kosten een chiropractisch consult (incl. behandeling) bedragen € 120,-


Voorrijkosten:

< 20 km van Aalten - geen voorrijkosten

< 50 km van Aalten - €25,00

< 100 km van Aalten - €50,00

U bent ook van harte welkom op de praktijk in Aalten, dan worden er uiteraard geen voorrijkosten in rekening gebracht. Bij meerdere paarden op één adres worden de voorrijkosten gedeeld. 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map