Schrijf een review

3 berichten
Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek
Hildegard Wewers
17-10-20 18:52:53
Joelle - du hast eine sehr tolle Seite erstellt - einfach nur Klasse

Joelle kommt nun schon 2 Jahre zu uns - auch heute morgen hat sie wieder unsere beiden Pferde behandelt - mit einem deutlichen Erfolg - der nächste Termin für 2021 wurde sofort festgelegt
Patricia Koppelaar
10-07-20 15:38:39
Via via ben ik 3 jaar geleden met Joëlle in contact gekomen.
Sindsdien behandeld ze mijn paard .
Wat ik erg fijn vind is dat Joëlle de tijd neemt om dingen uit te leggen en meedenkt .
Na de behandeling krijgt de klant altijd via de mail een overzicht van de plekken die bij het paard behandeld zijn. Erg prettig als geheugensteuntje en leuk om door de jaren heen verbetering te zien bij een paard wat eigenlijk afgeschreven was.
Else
19-06-20 14:19:45
Hoewel ik niet echt tegen concrete problemen aanliep en het idee had dat mijn merrie voor haar doen en leeftijd behoorlijk los was, was ik toch wel benieuwd wat een chiropractor bij/van haar zou vinden en heb ik Joëlle laten komen. Die wist bij het longeren voorafgaand aan de behandeling direct de vinger op de zere plek te leggen en toch nog wat blokkades in de beweging te ontdekken. Tijdens de behandeling – die heel rustig en paardvriendelijk verliep en waarbij Joëlle alles wat ze deed duidelijk en begrijpelijk kon toelichten - is het hele lichaam nagelopen, waarbij de probleempunten wat extra aandacht kregen. Bij het longeren na de behandeling was direct resultaat zichtbaar en dat zette zich de dagen en weken daarna verder door, toen ze steeds meer begon te wennen aan de veranderingen in haar lijf. Inmiddels zijn we een paar weken verder en ik ben heel blij met wat de behandeling heeft opgeleverd, we hebben er echt weer een stukje extra losheid bij gekregen en weten Joëlle een volgende keer zeker weer te vinden!