Dierenarts
gespecialiseerd in chiropractie en dry needling

Mijn naam is Joëlle Versteeg en ik ben dierenarts en chiropractor voor paarden.


In 2016 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit van Utrecht. Daarna ben ik direct aan de slag gegaan bij een dierenartsenpraktijk voor paarden en gezelschapsdieren in het midden van het land. Tijdens het werken in de praktijk vond ik de behandelmethoden voor paarden met rug-en bekkenproblemen te beperkt. Daarom heb ik in 2017 de opleiding tot chiropractor voor dieren gevolgd aan de Backbone Academy in Duitsland. En in 2022 de opleiding voor dry-needling bij paarden. De chiropractie en dry needling vormen een mooie aanvulling op de reguliere diergeneeskunde. De manuele therapie vergroot de behandelingsmogelijkheden voor spier -en gewrichtsproblemen. Daarnaast is het een heel mooi middel om in te zetten in de preventieve gezondheidszorg van het paard. Mijn doel is om paarden meer bewegingsvrijheid te geven en naar een hoger niveau te helpen.


In 2020 heb ik Equipotentia Paardenzorg opgericht en richt ik mij voornamelijk nog op paarden met bewegingsproblematiek of gedragsproblemen. In 2021 zijn we verhuisd naar de Achterhoek (Aalten) en dat bevalt erg goed!


Ik vind het erg leuk om regelmatig nascholing te volgen om mijn kennis en kunde op niveau te houden en nieuwe dingen te leren. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn paard Cienna. Hiermee rijd ik dressuur, springen en eventing. Daarnaast doe ik aan survivallen, dat is een sport waarbij je hardloopt in de natuur en onderweg obstakels overwint, en vind ik het leuk om aan onze boerderij te klussen. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map